Lis Sørensen med band

Siddekoncert
Torsdag den 7. februar 2019 kl. 20.00
Forsalg: kr. 275 | Ved døren: 300
Billetsalget er startet i Folkets Hus og på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)


Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder!

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra det anmelderroste album ’Bedre Tider’. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Lis Sørensen er lige nu højaktuel i Toppen af Poppen og er mere end klar til at indtage scenerne. Med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger:
• Jonas Krag
• Mikkel Riber
• Steen Rasmussen
• Mads Michelsen

Det er ikke uden grund hendes koncerter som regel er total udsolgte, så glæd dig til en koncert med Lis Sørensen og en af Danmarks stærkeste bandopsætninger torsdag den 7. februar 2019 i Folkets Hus.