Koppel Kornucopia – Anders Koppel 70 år

Siddekoncert
Torsdag den 28. marts 2019 kl. 20.00
Forsalg: kr. 200 | Ved døren: kr. 250 | Medlemmer af Gimsinghoved: kr. 175
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster.dk (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

I anledningen af Anders Koppels 70 års fødselsdag, præsenterede Cowbell et storslået hyldestprojekt i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival 2017. Koncerterne var en kæmpe succes og blev straks fulgt af et noget nær folkeligt krav om turné i det ganske land. Derfor præsenterer vi nu Anders’ fantastisk musikalske rejse igennem 5 årtier, hvor han som solist bliver flankeret af både nye og gamle venner samt markante medlemmer fra en af Danmarks mest musikalske familier – familien Koppel.

Kornucopia er græsk for overflødighedshorn og netop familien Koppel, Danmarks musikfamilie no. 1, har igennem fire generationer og snart et århundrede om noget været et overflødighedshorn af musikalske succes’er, landvindinger og højdepunkter. Og således tager Koppel Kornucopia et nostalgisk, men også nyfortolkende blik på hele familiens musikalske højdepunkter – fra Savage Rose over Bazaar via gospel, jazz og klassisk musik. Det hele bundet sammen af Anders Koppel og hans faste samarbejdspartner og søn – saxofon-ikonet Benjamin Koppel.
I Koppel Kornucopia teamer de op med to musikere, der begge har arbejdet tæt med familien Koppel igennem 50 år – trommeslager Alex Riel og guitarist Nils Tuxen, der i øvrigt begge var medlemmer af Savage Rose.

Blandt de mange forrygende solister, som aftenen byder på kan nævnes:
– Danmarks soul- og gospeldronning Marie Carmen Koppel (datter af Anders, søster til Benjamin)
– den fremragende sangerinde Billie Koppel (datter af Thomas og Annisette), kendt fra bla. Savage Rose og Catbird.
– Mads Mathias – Danmarks crooner no #1

Således bliver aftenen en hyldest og et historisk og unikt indblik i det musikalske univers for en af dansk musiklivs vigtigste aktører – Anders Koppel.