Koncerten med Karl William er desværre i dag blevet aflyst af vores booker, da Karl William har valgt først skal færdiggøre sin CH, inden han drager på turné!
Folk, der allerede har købt billet til denne koncert, vil få deres billetter refunderet. Dette gøres ved henvendelse til Folkets Hus, Tegltorvet 2, 7600  Struer.

Vi beklager dette meget!

 

KARL WILLIAM
Fredag den 9. februar 2018 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 150 – ved døren: Kr. 175
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster

Sangeren Karl William gik på en produktionsskole i Aarhus, da han opdagede, at hans egen musik var efterspurgt.

22-årige Karl William fra Aarhus er i dag en anmelderrost sanger og sangskriver, som med sin karakteristiske stemme og poetiske tekster er blevet sammenlignet med CV Jørgensen.

Hans musikinteresse opstod ved, at han som 16-17-årig lyttede meget til amerikansk rapmusik og selv begyndte at rappe sammen med nogle venner i et lille studie og til skolefester.

– Det var sådan noget freestyle-rap, hvor man stod og fandt på ordene undervejs, og lavede det til en rap mod hinanden. Det blev lidt til en krig på ord, siger Karl William til TV 2 i forbindelse med sin medvirken i “Toppen af Poppen”.

Da Karl William som 18-årig i 2013 lagde debutsinglen ’Kostumeramt’ på nettet, slog han benene væk under musikbranche og anmeldere.

Sidenhen er det blevet til både anmelderrost debut EP, og album, og Karl William ventes snart at være klar med nyt materiale.

Karl William er blevet et særdeles velkendt ansigt på festivaller og spillesteder, og han formår altid at invitere publikum helt med ind, til der, hvor de dybe lyrikker fra den unge musiker er udsprunget.