Julekoncert m/Jane & Shane

Siddekoncert
Torsdag den 5. december 2019 kl. 20.00
Forsalg: kr. 175 | Ved døren: kr. 200
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

Kom i julestemning, når Jane & Shane inviterer på en hjertevarm koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien. Jane & Shane hører til blandt de mest populære navne på den danske musikscene. En forrygende, velspillende og charmerende duo, der altid er garant for en god koncert, uanset hvor de spiller!

Til julekoncerten har Jane & Shane håndplukket en række gamle og nye irske sange, som “Miss Fogarty’s Christmas Cake” (med historien om et tilfælde af julemads-forgiftning…), men spiller også en smuk vinter-klassiker af Vivaldi.

Fortællinger om muntre irske juletraditioner, keltiske julesange og engelske “Christmas carols” blandes med nordiske jule-valse og de dansk favoritter er naturligvis også med, når violin-virtuosen Jane møder Shanes guitar, bodrán og stemme. Og resultatet? Et uimodståeligt “Christmas blend”!

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar, irsk trommer og vokal) har deres musikalkse afsæt i den britiske folkemusik. En musiktradition, der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke lade sig rive med go føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.