UDSOLGT
JACOB DINESEN
“Brace Against The Storm”
Support: Northern Assembly

Fredag den 27. oktober 2017 kl. 20.30
Forsalg: Kr. 175 – ved døren: Kr. 200

For blot 1 år siden, var det nok hos de færreste, at navnet ”Jacob Dinesen” ringede en klokke. Dette er ikke længere tilfældet. Den blot 21 -årige sanger har på rekordtid taget landet med storm og opnået milepæle i sin karriere, som kun er de færreste musikere forundt.

Med sit seneste album ”Brace Against the Storm” strøg han direkte ind på albumhitlistens nr. 1, hvor han gav baghjul til velklingende navne som L.O.C. og Volbeat.

Koncerterne på hans forårsturné i 2017 er gået som varmt brød og solgte ud hurtigere, end spillestederne kunne følge med.

Og på CV’et er nu også TV-optrædener i DR’s Store Juleshow, Årskavalkaden på TV2 og Go’ Morgen Danmark samt mere end 100 koncerter i 2017.

Medierne har da også måtte bøje sig i støvet for unge Dinesen, som hyldes for sin enorme karisma på scenen:
”Jacob Dinesen har alder og udseende til et boyband men demonstrerede, at han har stemme og udstråling til at blive en folkrockstjerne”, skriver JydskeVestkystens anmelder om koncerten på Tønder Festival i 2016.

Interessen for Jacob Dinesen er så enorm, at det kan være svært at følge med. Også udlandet er begyndt at skele til Jacob Dinesen, men den talentfulde sanger koncentrerer sig indtil videre bare om det, han gør så utroligt godt: At skrive og optræde med sine fantastiske sange.

Med sig som support på den totalt udsolgte efterårsturné har Jacob Dinesen gruppen Northern Assembly. Gruppen er som navnet antyder – en forsamling af nordiske mennesker med en fælles kærlighed til historier og musik. Gruppen består af sangskriverduoen Andrea Bevan og Dina Danielsdatter, der i samspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skaber en skøn melodisk nordisk folkmusik, der leder tankerne hen på sangskrivere som Simon & Garfunkel og bands som Mumford & Sons.

Her kan du lytte til Beautiful Sight med Jacob Dinesen: