FAIRPORT CONVENTION
50 års jubilæumskoncert

Onsdag den 4. oktober 2017 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 200 – ved døren: Kr. 250
Billetsalget er startet fra Ticketmaster.dk og fra Folkets Hus

Rockhistorisk Vingesus med Folk-Rockens Fædre, der i år kan drage på deres 50 års jubilæumsturné – og onsdag den 4. oktober kommer de forbi Folkets Hus i Struer!

Lige siden 1967 har Fairport Convention blandet de traditionelle britiske og keltiske musikgenrer med moderne rockmusik og regnes som opfinderne af den engelske version af folk/rock.

Fairport Convention blev dannet tilbage i 1967 og var igennem 1970’erne indbegrebet af engelsk folk/rock. Det var vel nærmest dem, der opfandt den genre, hvor keltisk og britisk musiktradition smeltes sammen med moderne rockmusik. Simon Nicol og Dave Pegg har siden dannelsen af bandet været grundstammen i Fairport Convention.

Bandet bragede igennem lydmuren sammen med sangerinden Sandy Denny på pladerne “What We Did On Our Holidays” og “Unhalfbricking” og fik det helt store gennembrud i 1969 med albummet “Liege & Lief”, hvor gruppen, der dengang også talte violinisten Dave Swarbrick, guitaristen Richard Thompson og sangerinden Sandy Denny, skabte den ultimative folk/rock plade.

De er stadig i stand til at trække fulde huse overalt i verden og den populære gruppe kommer helt sikkert også til at fylde Folkets Hus til bristepunktet!