DANSK SLAGER PARADE 2016
UDSOLGT
Søndag den 31. januar 2016 kl. 15.00
Entré: Kr. 175 – inkl. kaffe og kage samt garderobe
Billettterne skal forudbestilles!

NB:
Fra bookeren har vi netop fået at vide, at Anne Herdorf er sygemeldt og derfor ikke kommer med til Struer i Dansk Slager Parade.
I stedet for Anne Herdorf får vi fornøjelsen af Walkers forsangeren Torben Lendager, der bl.a. er kendt for hits som “Kære lille mormor”, “Hallo Hallo”, “Little Kitty” og flere. Også Anne-Mette Rix kommer med på scenen i Struer. Anne-Mette er noget af en multikunstner med en utrolig dejlig og varm udstråling.

Efter et forrygende i år med fyldte huse og flotte anmeldelser, kan man nu igen opleve den originale Dansk Slager Parade rundt omkring i Danmark. Kvaliteten er som altid høj. Og som sagt lægger de vejen forbi Folkets Hus i Struer søndag den 31. januar 2016 kl. 15.00. – For os er det vigtigt, at turnéen hele tiden udvikler sig og giver publikum nye oplevelser, både de sange som vi forventer, altså kunstnernes egne originale hits, men også sange og indslag som vi genkender fra gamle dage, sat i scene af nutidens største navne inden for dansktop genren. Det er vigtigt at hver sæson er unik og noget, som man kun oplever den ene gang.

Peter Vesth (Veras Vinterven, Søndre Boulevard, Bare fire linier m.fl.) Kristian Rusbjerg (de største harmonikatræffere herhjemme) Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants, (Bank 3 gange, Herstedvester, Den Bedste pige m.fl.), Anne Herdorf (En lille melodi), Lise Haavik (Du er fuld af løgn) og Dario Campeotto (Angelique) og bandet, der bakker artisterne op, er igen i år det forrygende Klaus & Servants.

Det bliver et forrygende show, fyldt med de bedste dansktopsange igennem tiderne. Et show som kun kan opleves på denne turné.