Carpark North – Efterårstour 2018

Support: The Grenadines
Ståkoncert
Torsdag den 29. november 2018 kl. 20.00
Forsalg:  Kr. 275  Ved døren: Kr. 300
Billetsalget er startet i Folkets Hus samt på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

Efter en varm modtagelse af Carpark North’s femte studiealbum ’Hope’ gør bandet sig nu klar til at tage på Danmarksturné i efteråret 2018, hvor de kommer til at besøge spillesteder i hele landet. Og torsdag den 29. november 2018 kl. 20, går de på scenen i Folkets Hus i Struer. Som support har de bandet “The Grenadines”, som den 16. november 2018 udgiver deres andet album. The Grenadines er ærlig, autentisk og uhøjtideligt. Bandet finder deres inspiration i fortidens store amerikanske folkehelte.

Tilbage i 2001 singledebuterede Carpark North med ’There’s a Place’. Siden har landets rockfans fået  den ene hitsingle efter den anden fra den hårdtslående trio.

Sange som ’Human’, ’Transparent & Glasslike’ og ’32’ har alle været med til at forme det Carpark North, som vi alle kender i dag.

I sommeren 2017 var Carpark North, ovenpå to års pause, atter at finde på landets største festivalscener. Under bøgen i Skanderborg, cementerede Carpark North deres position blandt den absolutte elite i dansk musik, da 25.000 festivalgængere klappede i takt til trioens imponerende bagkatalog.

I oktober 2017 udsendte Carpark North deres femte  studiealbum ’Hope’, hvor de for første gang prøvede kræfter med dansksprogede sange. Bl.a. singlen ’Håb’, som blev skrevet, da Lau Højens mor blev syg.  Dagen efter, han fik beskeden om uhelbredelig kræft, vågnede han op, og gik en tur langs træerne på Rahbæks Allé: ”Ordene – Jeg vågnede op i dag med tårer, jeg vågnede op i dag med håb”, ramte mig så rent, siger Lau.

’Hvordan har du det, sådan helt ærligt? Sådan føltes teksten,’ fortæller Lau Højen om sangen ’Håb’ og fortsætter: ’Det er vores første danske sang og  jeg er lykkelig for den. ’Håb’ rummer så meget. Den er lyden af håb, men også lyden af sorg. Den har en kraft, der løfter én op, og stormer én igennem.  Helt stille og voldsom på samme tid.’

En glædelig nyhed for alle bandets fans – det lader ikke til, at bandet ændrer kurs i 2018, hvor de drager på en landsdækkende turné i hele Danmark.