Bo Evers & Gypsy Vendetta

Fyraftenskoncert
Fredag den 22. februar 2019 kl. 16.30 – 18.00
Entré: kr. 50 – der kan ombyttes med 1 øl/1 vand eller 1 glas vin
Ingen forudbestilling – billetter købes ved døren.

Bo Evers er en musiker/sanger/sangskriver m.m., som allerede har indtaget den danske musikscene med stor succes, og forfriskende fornyelse. Hans selvskrevne tekster er underfundige, forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Bo Evers omgiver sig altid med de bedste musikere, og det er intet mindre end:

  • Jesper Pyskow på trommer (spiller også med Tobias Trier, Rasmus Nøhr, m.fl. )
  • Rasmus Rude Christensen, guitar, han har opholdt sig en del år i udlandet og som få mestre Gypsy musikken.
  • Emil Brun Madsen på bas, nyt ungt talent, har allerede vundet en del priser, som har bragt ham rundt i forskellige musikmiljøer i store dele af verden.
  • og ikke mindst Anders Ekstrøm Nilou

Oplev hvordan den legesyge musik og tekst blomstrer og går op i en højere enhed, der sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Koncerten vil byde på alt fra ny-klassikeren ”Fred” over tragikomiske ballader og serenader som “Barry White” og “Et dansenummer”, til mere eftertænksomme sange som “Hver anden weekend”. Bo Evers skriver underfundige sange om alt fra sociale samfundsbetragtninger til intime kærlighedserklæringer, alt sammen serveret i en smagfuld kombination af humor og alvor.

Forvent med andre ord en koncert leveret med charme, gnist og alvor, men frem for alt smittende energi, følsomhed og spilleglæde.