Onsdag den 28. februar 2018 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 200 Ved døren: Kr. 250
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster

Med to succesfulde albums i ryggen, deltagelse i ”Toppen Af Poppen” og adskillige store koncerter på CV’et er Barbara Moleko blevet dansk folkeeje. Nu drager hun på tour i akustisk og intime rammer i foråret 2018. Og onsdag den 28. februar 2018 kl. 20.00 kan Barbara opleves i Folkets Hus i Struer.

Barbara udgav sit debutalbum ”Lykken Er…” i efteråret 2012, og fik bred medvind fra det danske medielandskab, hvor bl.a. Infor-mation markerede hendes entre, med ordene: ”Velkommen til Barbara Moleko. Du har en stemme, der fortjener at blive hørt”, mens også Gaffa, BT og Politiken gav store roser med på vejen.

Albummet var en stor succes og gik top 10 på Itunes, og hun modtog derudover en guldcertificering for singlen ”Dum For Dig”.

Hun har markeret sig som en artist som i den grad også formår at levere live, og Politiken konstaterede, efter hendes koncert i Lille Vega i 2013 at; ”Moleko var aldeles fortrinlig live”.

Derudover blev hendes fortolkning af Tøsedrengenes ”Indianer” i Tv-programmet ”Toppen Af Poppen” et stort hit som hurtigt fløj ind på hitlistens førsteplads, hvilket igen afspejler hendes power som optrædende artist.

Hun er nu klar med en ny Danmarks-tour, så går man med et ønske om at høre Barbara Moleko live, er det nu der skal slås til!

Lyt med her – “Dum for Dig”