BACK TO BACK
30 års jubilæumskoncert

Torsdag den 30. november 2017 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 150 – ved døren: Kr. 200
Billetsalget er startet fra Ticketmaster.dk og fra Folkets Hus

Her får du lige en frisk videohilsen fra Back to Back, der glæder sig til at besøge Folkets Hus:

Back to Back – 30 års jubilæumskoncert i Folkets Hus

Til efteråret fejrer Back to Back deres 30 års jubilæum med intimkoncerter rundt i landet. Og torsdag den 30. november lægger den populære duo vejen forbi Folkets Hus i Struer.

Det startede i 1987 med bandets debut album ”Den Første” udgivet på Medley.

Det er siden blevet til 5 studie albums, et hav af singler, opsamlings albums,

remixes, og hitliste placeringer i både ind- og udland. Back to Back består af Nis Bøgvad og Morten Remar og de har gennem årene leveret adskillige store hits og ørehængere til danskerne. De mange hits har betydet, at Back to Back gennem tiden har solgt både guld og platin flere gange. Og derfor er deres plader også at finde i rigtig mange danskeres pladesamlinger.

At landets radio stationer stadig dagligt spiller sange som ”Jonathan”, ”En Som

Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og ”Holder Fast”, ”Langt Væk På Havet Et Sted”, ”Varm Chokolade” understreger bandets popularitet og deres plads i den danske musikhistorie.

Om 30 års jubilæet fortæller Morten Remar: Det er helt utroligt, at vi kan se tilbage på 30 år. Det er en kæmpe ære at have været med til at skabe noget, som har betydet så meget for andre. Vi møder så mange mennesker, der fortæller, hvor meget de har oplevet med vores musik, det er skønt at kunne dele det hele med dem igen. Nis Bøgvad tilføjer: Det er fantastisk at genopleve alt det vores sange har betydet for vores publikum. Vi er meget taknemmelige over stadig at kunne dele vores musik med alle dem, der kommer og synger med.

Som support til Back to Back har vi Danni Elmo. Få kan påstå, at de sidder upåvirkede hen til en koncert med Danni Elmo. På trods af sine kun 31 år har Danni allerede oplevet flere hårde knaster i livet end de fleste.

På scenen deler Danni rundhåndet ud af sin fortælling, og intensiteten, nærværet og ærligheden er en oplevelse værd.

Danni Elmo synger på dansk om livet på godt og ondt. Solo indtager han scenen med guitar, mundharpe og en samling livsbekræftende sange på programmet. Og man keder sig bestemt ikke, når Elmo går på scenen og lader op til en helt fantastisk og nostalgisk koncert med BACK TO BACK.

Så glæd dig til en dejlig aften, hvor det bestemt ikke bliver forbudt at synge med – man kan slet ikke lade være!