AQUASONIC
En undervandskoncert
Åbning af Struer Bys 100 års Købstadsjubilæum
(Arr.: ”Lydens By” i samarbejde med Folkets Hus – Aarhus 2017 / Europæisk Kulturhovedstad)

Lørdag den 1. april samt søndag den 2. april 2017 – begge dage kl. 16.30
Entré: kr. 150 kr.

Undervandskoncerten AquaSonic, der i år opføres i forbindelse med Aarhus 2017, får Danmarkspremiere i Folkets Hus i Struer den 1. april 2017 (og det er ingen aprilsnar). Dette sker i forbindelse med åbningen af Struers 100-års Købstadsjubilæum.

Undervandskoncerten AquaSonic tager publikum med på en unik og fascinerende opdagelsesfærd ned i dybet på hidtil uudforsket grund. Udstyret med specialdesignede undervandsinstrumenter vil fem musikere og sangere lade sig nedsænke helt under vand i hver deres mandsstore akvarium.

Med vandet som med- og modspiller leverer de en audiovisuel live performance og kunstinstallation i ét – fra tyste, varme bølger af velklang til oceanlignende dyb rumlen og dragende melodier af en anden verden. Værket er resultatet af flere års eksperimenter og samarbejde med alt lige fra dedikerede dybhavsdykkere til idérige instrumentbyggere og visionære videnskabsmænd. Det har ført til udviklingen af en række specialfremstillede undervandsinstrumenter og en særlig sangteknik til brug under vand. AquaSonic fik sit internationale gennembrud i Holland i 2016, og er blevet et viralt hit og efterspurgt i hele verden.en 2011, og deres egne stemmer, som de har trænet til at synge på en særlig måde under vand.