KONCERTEN ER UDSOLGT

ANNE LINNET
med band

Torsdag den 26. november 2015 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 225 – ved indgangen: Kr. 275

Anne Linnet vender her i 2015 tilbage med et nyt album, der bugner af gode popnumre og med tekster og melodier, som vi kender Anne Linnet bedst. Pladen er indspillet med et yderst veloplagt band og til oktober tager Anne Linnet og bandet på en større tourné landet rundt for at spille både nye og gamle sange. 

Og torsdag den 26. november kan vi opleve hende på scenen i Folkets Hus i Struer.

Nu er Anne så tilbage med endnu et stærkt album, der melder om en varmere sound end de forrige udgivelser. Den er kort sagt mere organisk end elektronisk med numre, der er akustisk orienterede, med fine referencer til artister så forskellige som Sheryl Crow, Cardigans og Danseorkestret.

Til efterårets koncerter vil Anne Linnet og hendes velspillende band, gi’ publikum en oplevelse med numre fra sit spritnye album “Alle Mine Drømme Til Dig” samt de klassikere langt de fleste af os kan synge med på.

Anne Linnets nye album “Alle Mine Drømme Til Dig” kom på gaden 27. april i år og har fået kanon-flotte anmeldelser med på vejen.
Nedenfor kan du høre Anne Linnet fortælle “bag om indspilningerne” og også få en forsmag på en af de nye lækre sange fra albummet.