Andre arrangementer

VINTERFERIE FOR BØRN

Tigertræning

Tirsdag den 11. februar 2020 kl. 11.00-12.00 i Folkets Hus
Pris: kr. 30
Billetter købes på www.struerbibliotek.dk 
Arrangør: Struer Bibliotek

Den vilde tiger Long Fei er sluppet løs! Vær med til at træne den op. Den er let at kende for den er 40 meter lang, og Danmarks længste. Den kan danse og lave tricks, hvis vi hjælpes ad. Sammen skal vi lave kamplege og bjørnekamp, hvor vi mærker os selv og vores kræfter. Vi skal udføre yoga uden for måtten, som er sjov og legende samt udføre akrobatik og samarbejdslege.

Tigertræning er en bevægelseskoncert udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, hvor blandingen af de stille og de vilde lege er en hjørnesten. Til Tigertræning er der altid musik, da musikken inviterer til bevægelse, og deltagerne kaster sig mere frit ind i legen.

Forestillingen fører børn og deres voksne afsted gennem et fabulerende landskab, hvor musik, sange, rim og fortælling skaber et legende fælles bevægelsesrum.

Tigertræning er for børn i alderen 3-6 år.

Musikken til Tigertræningen kan høres på forskellige stremingstjenester.

Mimbo Jimbo laver kunst

Fredag den 14. februar 2020 kl. 11.00-11.45 i Folkets Hus
Pris: kr. 30
Billetter købes på www.struerbibliotek.dk 
Arrangør: Struer Bibliotek

Det bliver ikke uden rabalder, når Mimbo Jumbo laver kunst!
Sammen med sine venner går han på scenen og hælder maling ud på gulvet for at skabe et kunstværk. Hvordan det kommer til at se ud ved ingen, før forestillingen er slut.

”I dag skal Mimbo Jimbo lave kunst. Han ruller et lærred ud. Og åbner en spand med gul maling… hælder det ud. Så. Nu blev det helt gult. Så tager han en tube med blå maling og kommer ud midt i det gule. … og tramper i det.
Men det er ikke nok…”

Det går ikke så nemt, som Mimbo Jimbo troede, og det bliver et frygteligt og helt vidunderligt rod. Nogle gange er publikum nødt til at hjælpe til, før Mimbo Jimbo er tilfreds med maleriet.

Forestillingen bygger på Jakob Martin Strids børnebog af samme navn, og vil skabe en teaterforestilling med fuld knald på farverne.

For børn fra 4-10 år.

 

“BAG OM BADEHOTELLET”

Jens Jacob Tychsen

Onsdag den 18. marts 2020 kl. 19.00-21.30 i Folkets Hus
Entré: kr. 170
Billetter købes på www.fof.dk/nordvestjylland   Holdnummer 930054
Arrangør: FOF Nordvestjylland

Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette helt nye og eksklusive musikalske foredrag kan du se masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti bringer latteren frem!

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.