Andre arrangementer

Foredrag: Svend Brinkmann

(Arr.: FOF Nordvestjylland)

 

Onsdag den 27. marts 2019 kl. 19.00 i Folkets Hus
Billetter: http://www.fof.dk/nordvestjylland

Svend Brinkmann er en af de stærkeste stemmer i debatten om tidens tendenser. Han har i sin bog ”Gå Glip – om begrænsningens kunst i en grænseløs tid” fokus på, hvordan vi skal indrette os for at kunne stå fast på det, der er væsentligt og meningsfuldt.

I sit foredrag, der finder sted onsdag den 27. marts kl. 19.00 i Folkets Hus, fortæller Svend Brinkmann om, hvordan mådehold og det at gå glip af noget ikke bare er en nødvendighed i en grænseløs udviklingskultur, men også er en indre del af et godt liv – både etisk, eksistentielt og psykologisk

Der er faktisk grund til at glæde sig over at ”gå glip” (Joy of Missing Out eller JOMO). Det bliver både et tankevækkende, højst aktuelt – og et underholdende foredrag.

 

Claus Dalby i Struer

(Arr.: Struer Havekreds)

Onsdag den 24. april 2019 kl. 19.00 i Folkets Hus (dørene åbnes kl. 18.00)
Billetpris: kr. 160 for medlemmer af Haveselskabet | kr. 230 for ikke-medlemmer
Billetter: http://www.haveselskabet.dk/arrangement/claus-dalby-i-struer
eller ved henvendelse til Henning Pedersen – tlf.: 29 28 85 15
(billetsalget starter 2. januar 2019)

Haveselskabet Struer Kreds får besøg af den meget populære haveentusiast Claus Dalby, som holder foredrag med titlen ’Selskabsplanter’.  Claus Dalby har i år udgivet en ny, spændende havebog med samme titel, og denne nye udgivelse opfatter han nærmest som sit svendestykke.

Bogen – og foredraget – handler om en lang række af de plantesammensætninger, som han gennem årene har skabt i sin have i Risskov. En symbiose af løgvækster, stauder, sommerblomster, buske og træer. Bed for bed gennemgår Claus Dalby på pædagogisk vis, hvordan man sikres frodighed fra tidligt forår til sensommeren.

Foredraget varer to gange 50 minutter med en halv times pause. Der vises en mængde fotos på stort lærred fra Claus Dalbys smukke have.

Kom og få en haveoplevelse ud over det sædvanlige.

Skulle man ønske at bruge billetter som julegave, udsteder vi gerne gavekort.